ANCRO
ANCRO

Bemutatkozó anyag

Az ANCRO-ról

 

A professzionális hozzáállás az, ami megkülönbözteti a jól menő, prosperáló vállalatot a talpon maradásért küzdőtől. Társaságunk, az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft. erre a professzionális attitűdre esküdött fel, ez nyilvánul meg minden mozdulatunkban, minden tettünkben, abban, ahogyan az ön cége ügyeit kezeljük, és amely nemcsak fő tevékenységünket, a könyvelést és gazdasági tanácsadást jellemzi, hanem cégünk életének minden területére kiterjed.

Ezt a szemléletmódot szeretnénk önnel és vállalatával is megismertetni komplett pénzügyi szolgáltatásainkon keresztül. Partnerei vagyunk cége adminisztratív területének minden teendőjében, különösen a kontrolling és a cégátvilágítás területeken - az egyszeres könyveléstől az összetett "back office" szolgáltatásig - hogy önnek csak a lényegi munkával, cége fő tevékenységével kelljen foglalkoznia. Ha úgy tetszik, társaságunk lehet az ön vállalata saját pénzügyi részlege, amellyel pénzt, időt és energiát takarít meg, illetve teljes körű cégátvilágítás - úgynevezett due diligence -  során kockázatokat tár fel működési, pénzügyi, adóügyi, IT, humán, jogi és üzleti területeken.

Ügyfeleinket partnernek tekintjük, ezért személyre szabott szolgáltatás és folyamatos együttműködés során figyelemmel kísérjük vállalkozásaikat, feltárjuk a cégekben rejlő lehetőségeket és felhívjuk figyelmüket a veszélyekre.

Munkatársaink kiváló csapatot alkotnak, a köztük levő gyors és pontos információáramlás, a hosszú évek alatt felhalmozott értékes gyakorlati tudás, és cégünk szigorú belső minőségügyi előírásai garantálják a magas színvonalat. Ennek fenntartása érdekében dolgozóink képzésére, tudásának bővítésére nagy gondot fordítunk, illetve informatikai hátterünk egyedi igények kielégítésére is alkalmas, így minden eszközzel rendelkezünk ahhoz, hogy minél magasabb színvonalon ki tudjuk szolgálni az ön és vállalata igényeit a hosszú távú együttműködés szellemében.