ANCRO
ANCRO

Bemutatkozó anyag

Adatvédelem

Jogi és adatvédelmi nyilatkozatA honlap teljes tartalma az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft. tulajdona, illetve rendelkezése alatt áll.

A honlap tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Amennyiben a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény másként nem rendelkezik, a honlap egyetlen része sem másolható vagy publikálható az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül. 

Az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft. hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó a honlap tartalmát kizárólag személyes, nem kereskedelmi célra letöltse, de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely más célra történő másolása vagy használata tilos.

Az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft. törekszik a honlapon megjelenő adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására, ugyanakkor semmiféle szavatosságot nem vállal azok pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.

 Az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft. semmilyen felelősséget nem vállal a honlap megtekintéséből vagy elérhetetlenségéből, vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges károkért és sérülésekért.

A honlapon linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft.-t semmilyen felelősség nem terheli azok tartalmáért, és semmilyen felelősséget nem vállal az azok tartalmából eredő esetleges károkért és sérülésekért. A más weboldalakra mutató linkek csupán kényelmi szolgáltatást jelentenek a honlap felhasználói számára.

A honlapon megjelenő védjegyek, szolgáltatási márkajelek, kereskedelmi nevek, termékmegjelenés és termékek a szerzői jog védelme alá tartoznak. Felhasználásuk, kivéve, amennyiben az kizárólag a vállalat termékének vagy szolgáltatásának a megnevezését szolgálja, kizárólag az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft. előzetes írásos engedélye alapján lehetséges.

A látogató által a honlaphoz vagy az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft.-hez elektronikus levélben vagy más úton eljuttatott információkra vonatkozóan az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft.-nek semmilyen titoktartási kötelezettsége nincs, azt szabadon reprodukálhatja, közzéteheti vagy felhasználhatja bármely célra. Az ilyen üzenetekben foglalt információkat, ötleteket, találmányt, koncepciót, technikákat vagy know-how-t az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft. bármely célra szabadon felhasználhatja, ideértve a termékek és szolgáltatások fejlesztését, gyártását és/vagy értékesítését. A honlaphoz vagy az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft.-nek küldött üzenetek tartalmáért és a benne foglalt információk valóságtartalmáért és pontosságáért egyedül a küldő felel.

A honlap a látogatóknak nyújtott szolgáltatás. Az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft. fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.
A fentiek alapján amennyiben a fenti előírások megszegéséből fakadóan az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft.-nek kára keletezik, az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft. jogosult az elkövetővel szemben az okozott kárának megtérítése iránt keresetet indítani.